Skip to the content

Sigrid Postema

Sigrid Postema

Naam: Sigrid Postema
Functie: Adviseur Marketing & Communicatie
In 3 woorden: Aanpakker, energiek, georganiseerd

 

Rol en verantwoordelijkheden

Als Adviseur Marketing en Communicatie is Sigrid (tijdelijk, ter vervanging van Marieke) verantwoordelijk voor de positionering van SOFIE, daarnaast coördineert, creëert en plaatst zij de content en geeft zij advies over actualiteiten binnen het communicatievak. Zij is het aanspreekpunt voor interne en externe samenwerkingspartners, waarbij we samen streven naar een goede zichtbaarheid en vindbaarheid van het fonds binnen onze doelgroep.

Achtergrond en ervaring

Sigrid is allround marketeer en startte haar loopbaan in het bankwezen. Sinds een aantal jaar werkt ze als zelfstandig adviseur marketing en communicatie en als tekstschrijver voor verschillende opdrachtgevers. Binnen haar opdrachten heeft ze ook veel kennis opgedaan over thema's als verduurzaming en energietransitie. 

Vaardigheden 

Conceptdenken, contentcreatie, projectmanagement en nog veel meer :-) 

Activiteiten  

Naast Adviseur Marketing & Communicatie voor SOFIE is Sigrid ook betrokken bij andere fondsen waar SVn fondsmanager van is, zoals onder andere het BNG Duurzaamheidsfonds, het Fonds Duurzaam Funderingsherstel, de Transformatiefaciliteit, het Realisatiefonds, het Fûns Skjinne Fryske Enerzjy (FSFE) en de succesvolle JESSICA fondsen; het Energiefonds Den Haag (ED), het Fonds Ruimte en Ontwikkeling Den Haag (FRED) en het Duurzaamheidsfonds VvE's Den Haag.

Contact

Sigrid Postema is te bereiken via:
M: 06 4128 1734
E: S.Postema@SVn.nl