Terug naar het team

Francis Schrama

Francis Schrama

Naam: Francis Schrama
Functie: Adviseur Marketing & Communicatie
In 3 woorden: Gedreven, resultaatgericht, ondernemend


Rol en verantwoordelijkheden

Als Adviseur Marketing en Communicatie is Francis verantwoordelijk voor de positionering en communicatie van het fonds. Zij is het aanspreekpunt voor interne en externe samenwerkingspartners, waarbij we samen streven naar een goede zichtbaarheid en vindbaarheid van het fonds binnen onze doelgroep.

Achtergrond en ervaring

Francis is marketingcommunicatie adviseur en al bijna twintig jaar met veel plezier werkzaam in dit vakgebied. Ze heeft haar ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en organisaties, van klein tot groot, in de profit en non profit sector. Hierbij heeft ze de laatste jaren veel kennis opgedaan op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Vaardigheden 

Corporate branding, product introducties, contentstrategie, projectmanagement.

Activiteiten  

Naast Adviseur Marketing & Communicatie voor ED is Francis ook betrokken bij andere fondsen waar SVn fondsmanager van is, zoals onder andere het BNG Duurzaamheidsfonds, het Fonds Duurzaam Funderingsherstel, de Transformatiefaciliteit, het Realisatiefonds, het Fûns Skjinne Fryske Enerzjy (FSFE) en de succesvolle JESSICA fondsen; het Fonds Ruimte en Ontwikkeling Den Haag (FRED), Het Stadshavens Ontwikkelingsfonds voor Innovatie en Economie (SOFIE) en het Duurzaamheidsfonds VvE's Den Haag.


Contact

Francis Schrama is te bereiken via:
M: 06 26 23 18 11
E: F.Schrama@SVn.nl